Free shipping i Danmark ved køb over 500 kr.

VÆRD AT VIDE OM VORES GARNER


Alle garner fra ITO-Knitto kommer fra et lille familieejet spinderi i Japan. Garnet importeres direkte fra møllen af ITO-Knitto og derfor kan vi holde en fornuftig pris for garner som er i absolut topklasse. Vores garner har en lang levetid, og holder sig flot, når blot de bliver behandlet rigtigt.

Alle ITO-Knitto garner skal håndvaskes med uldsæbe, med mindre andet anvises. Den første gang du vasker dit strik, kan du med fordel lægge det i blød i 20 minutter i håndvarmt vand med uldsæbe, for at udvaske rester af spindeolie, og for at sikre at garnet folder sig ud til den endelige form. Husk altid at vaske din strikkeprøve!

ITO-Knitto garner er farveægte og smider meget lidt overskudsfarve. Det helt særlige spil og glans i garnerne giver det færdige produkt liv og dybde. Farvepaletten er tydeligt japansk - med flot afstemte nuancer, der er designet til at flattere. Prøv at lægge garnet over din hånd og se, hvordan garnets farve giver liv til din hud. 

ITO-Knitto garner indeholder ingen kunststoffer. Vores garner er spundet af hør, bomuld, silke, uld og kashmir af fineste kvalitet.